Disclaimer



Welcome to my world. Enjoy it. Do not be a Copydog. If you're a good person. Thankyou

Diary
Myself
Love Them



Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® NARIMAH


Be mine forever...
Sunday, 2 September 2012 , 02:31 , 0 Comment[s]
Sambil tengok picture ni , dengar sekali lagu 'Be mine by tasha manshahar' But , tukar kpd twitter not fb :) okay . bye:)

Labels: ,


Ceritaa :)
, 02:28 , 0 Comment[s]

Hi , assalamualaikum.. How are you ? Me fine fine here :) rindu tak ? Hehe okay , for this entri hannah just nak cerita sikit yang buat masa ni waktu utk hannah main main dah takde :( sentiasa hadap buku yang takberapa nak cantik tuh :p haha kesian kan ? Another story , moyang hannah baru sehari ke rahmatullah . Doakan kesejahteraan dia disana k ? Hannah takboleh nak cerita panjang panjang , sbb yg pergi tetap pergi , we yg hidup kene teruskan kehidupan , am I right ? 
Hm , for this raya , takbest cause ayah takde . Tp i hv satu story pasal someone . Haha , taktahulah nak cerita macam mana . He only my abang punya kawan , haha k lah . Kalau dah declare pape ke , I story psl dia k ? 
My date exam : 9 october 2012 , wish me luck . 

sebab result trial haritu , tak okay langsung . Even 1A 's pun takdooo . Hihi budak rajin kan :p
Ok , setakat tu dr saya . Bye *please be mine forever :) I hope that ..


Labels: ,


Sukan Sekolah :)
Sunday, 22 July 2012 , 01:57 , 0 Comment[s]
Hello , act taktahu nakcerita apee . Tapi adelah kot , sikit2 cerite tuhh .Haha harituh kan sekolah kiteorang buat sukan tahunan . Haha ramai giler yang datang ~act budak sekolah tuh jee yg ade . Tp masih lagi ramai . Heee kejohanan sekolah tu bermula dgn acara lari yang ribu ribunye meter ~ hebatt kan dorg ? ececeh , hehe selesai tuh sume , rehearsel utk perbarisan ~ budak tuh kan , pegang bendera *ramai2 ckp untunglahhh * . Dan sebenarnya , aku takde pon time rehearsel bagai tuh sume , budak2 ni yang cerita :) pegi lawan nasyid dekat smk malim , dapat number 4. Kire ok lettuw ~hehe . Sesampai aku kat std , dlm tengahari camtuh , dgn pakai tudung hijau berbaju kurung , amat memalukan . Mane taknye , orang pandang jee .. HAHA xD  then otw nak tukar baju , terserempak dgn abang bendera dkt jalan nak pergi toilet . Done salin baju , cari member and duduk dgn dorg , jadi penyokong dekat seat jelahh , sambil tgk atlet berkejar kejaran . And bermulelah kejohanan yang dirasmikan oleh sapentah -,- Perbarisan pun masuk , abang ajim bomba conduct seluruhnye , abang amirhakim leadernye , dan ade 4org pemegang bendera yg mengiringi terdiri oleh atlet sekolah , abang syeddin , abang faezuwan , abang amar dan abang ali #abang ? pelik kejap -,- HAHA , ok continued .. Dan masuklah rumah persone perdana satria putra wira waja  kadet bomba polis dan yang sewaktuh dgnnye :) selesai sudah acara perbarisan , acara berlari berkejaran bermula . Time tu , tkberape nak tgk sgt ,dpt tgk pun yang mule2 jee . Sbb jalan2 dgn MFA ,#gedik je akuu . Haha kat blkg tuh dgar lah jugak bunyi pistol tembak2 #bdk nak lari lettuw . And the ending , cikgu panggil semue pljr for beratur sbb pengumuman utk penyampaian hadiah and etc. Olahragawan dipegang oleh Abg Zulhelmi dan olahrgawati pulak , ofekos Kak Ummu Salmy Ahmad#sapo lagi ~hahaha Dan rumah Satria *hijau* menjadi juara keseluruhan :)rumah aku tu weyy ! Hahaha *bangge* tengah gosip2 kt blkg ,tetibe name aku kene panggil . Haha ingatkan dpt anugerah ke hapee -,- rupenye mnang cabutan bertuah . Wakakakaka ! mengigil wey naik atas tuh :D hehe tetibe pulok jadi budak bertuah , selalunye malang . Hahaha :D then selesai majlis , semue pelajar kene beratur dekatt luar tunggu bas datang . Dan sudah semestinye , pljar asrama paling lmbt kan ^^ sampai asrama pun dalam pukul 9 lebih cenggitu , terus mkn mlm  . Kat dewan makan , aku jd bahan bebudak ni sbb cabutan TERbertuah tuh . Haihhh , btw harituh mmg best ! dpt lepak dgn kwn2 , dpt jmpe adik , mmg bestlahh ! Ni first time sekolah buat dekat stadium , setelah beberape tahun takbuat. Hope nextyear dekatt stadium lagi . Hehe BYE :*

Labels: ,


the day *episode kedua :)
Saturday, 23 June 2012 , 22:35 , 0 Comment[s]
continued episode pertame ...



third story , my gorgeous zyraazy takhabis habis nak cari name doppelgangger die tuh . hadoii , yang doppelgangger ni pun satu , pakai nametag ler -,- menyusahkan betol . haha nasib baik comel , reda sikit kebosanan nak carik name kau . hahahaha zyra zyra zyra .. takhabishabiss . hahaha zyra kamain suke agi kalau doppelgangger lalu depan kelas , kepale die boleh berpusing sampai 360 darjah sbb nak tgk bdk tuh piunye pasal . hehe sabar k zyraaa , lepasnie everyday boleh tengok ;) ......


and lastly , lepasnie , kawan aku sorg nak pindah sekolahhh . ya allah , sedih hampaa , semua ade kot :(die lah selalu buat orang tegelak dgn gelak die yang unik tuhhh . fizi fizi ... tulaa orang ckp jgn buat hal , diee buat jugak . em , nasib baik lah , harituh mcg dgn die kejap , die kate nextweek nak bincang dgn pengetue utk mohon asrama balik :( hopee die dpt , yelaaaa if tak , nanti kelas gilaa bapak sunyi , bunyi cengkerik belakang cabin jee nanti . hmmm , muke die sedih gilaa mase dtg tusyen malam , die baru nangis masetuh . hm takpelah , sabar . aku tau kau pun taksanggup nak tinggalkan skola ni kan ? geyprenn kau lagi . confirm sedih . hmm papehal , nextweek dpt kputusan if die dapat balik or tak hostel :)


to kak nien , cepatlah sembuh , cepat lah balik :( hana rindu nak gosip dengan akak dpn bilik prep:') dah lame tak dengar akak punye advice :( hana doakan akak cepat sembuh . Amin ....

Labels:


the day *episode pertama :)
, 21:49 , 0 Comment[s]
assalamualaikum . hai eberybadyss :) akhirnye dpt jugak updte belogg ni . due minggu blog ni senyap , kesian kau blog . hehek em btw , selame due minggu ni mcm dugaan dtg, takpe still dpt bertahan :)

first story la kan , lastweek abang adi datang melawat aku kat asrama . hehe sukanyaaa . lame giler kot takjumpee die , since die masuk teknik dulu :( kesian aku ... hehe then die ajak makan same-same . so tempat utk makan yg dipilih adalah kantin sekolah . hahaha mne lagi kan -,- mula-mula mase nak makan tuh , muka diee malu giler kot , rase mcm nak sepak jeee . hahahaha myb sebab aku bwk member teman ramai sgt kot , pdhal die sorang diri jee .kesian kau bang -,- hehe btw , dah habis ceritee2 dgn die , die kate nak balik , sebab isteri dah tunggu kat rumah . haha bangang je kau ! tapi memang die dah ade geypren , cantik ;) hihi kalah neklopaa . please jgn fikir lain k -.- and to adi akif , thanks haritu datang . haha


second story  , dpt cerita dr someone mengatakan die dah berpunyee :) Alhamdullilah , hanye mampu mendoakan kebahagiaan orang lain :') wish you happy k ? </3 fullstop.

Labels: ,


Wajah Baru :)
Thursday, 31 May 2012 , 07:49 , 0 Comment[s]



hayhoyhayy !
sayangku blog , comel kau sekarang . hihi >,< tengok lah blog ni . dah cun gilaa tau <3 thanks narimah . ILY ah <3 hihi ;)

ok , cun tak budak kat atas tu ? Ramai-ramai cakap cun #spe takcakap kene hempok dgn MUHD AQIF <3 . hihi okaylah , she's my new friend :) huhu . die duduk jauh gilaaa >,< kat klebang sane ××× . haha okaylah , tanak cakap banyak . em , thanks to her coz da cun kan blog aku yang dah terbengkalai ni -,-

I miss all of you :')

#Hazirah
#Fitrah
#Shuhada
#KhairulIzzat
#MySuperman <3

wish you all were here :') and happy HOLIDAY guys <3

Labels: ,


New Year :)
Sunday, 1 January 2012 , 00:26 , 0 Comment[s]
Tahun Baru <3 Welcome 2012 Welcome 15teen Welcome Pmr :D

Labels: ,