Disclaimer



Welcome to my world. Enjoy it. Do not be a Copydog. If you're a good person. Thankyou

Diary
Myself
Love Them



Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® NARIMAH


the day *episode kedua :)
Saturday, 23 June 2012 , 22:35 , 0 Comment[s]
continued episode pertame ...



third story , my gorgeous zyraazy takhabis habis nak cari name doppelgangger die tuh . hadoii , yang doppelgangger ni pun satu , pakai nametag ler -,- menyusahkan betol . haha nasib baik comel , reda sikit kebosanan nak carik name kau . hahahaha zyra zyra zyra .. takhabishabiss . hahaha zyra kamain suke agi kalau doppelgangger lalu depan kelas , kepale die boleh berpusing sampai 360 darjah sbb nak tgk bdk tuh piunye pasal . hehe sabar k zyraaa , lepasnie everyday boleh tengok ;) ......


and lastly , lepasnie , kawan aku sorg nak pindah sekolahhh . ya allah , sedih hampaa , semua ade kot :(die lah selalu buat orang tegelak dgn gelak die yang unik tuhhh . fizi fizi ... tulaa orang ckp jgn buat hal , diee buat jugak . em , nasib baik lah , harituh mcg dgn die kejap , die kate nextweek nak bincang dgn pengetue utk mohon asrama balik :( hopee die dpt , yelaaaa if tak , nanti kelas gilaa bapak sunyi , bunyi cengkerik belakang cabin jee nanti . hmmm , muke die sedih gilaa mase dtg tusyen malam , die baru nangis masetuh . hm takpelah , sabar . aku tau kau pun taksanggup nak tinggalkan skola ni kan ? geyprenn kau lagi . confirm sedih . hmm papehal , nextweek dpt kputusan if die dapat balik or tak hostel :)


to kak nien , cepatlah sembuh , cepat lah balik :( hana rindu nak gosip dengan akak dpn bilik prep:') dah lame tak dengar akak punye advice :( hana doakan akak cepat sembuh . Amin ....

Labels: