Disclaimer



Welcome to my world. Enjoy it. Do not be a Copydog. If you're a good person. Thankyou

Diary
Myself
Love Them



Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® NARIMAH


Sukan Sekolah :)
Sunday, 22 July 2012 , 01:57 , 0 Comment[s]
Hello , act taktahu nakcerita apee . Tapi adelah kot , sikit2 cerite tuhh .Haha harituh kan sekolah kiteorang buat sukan tahunan . Haha ramai giler yang datang ~act budak sekolah tuh jee yg ade . Tp masih lagi ramai . Heee kejohanan sekolah tu bermula dgn acara lari yang ribu ribunye meter ~ hebatt kan dorg ? ececeh , hehe selesai tuh sume , rehearsel utk perbarisan ~ budak tuh kan , pegang bendera *ramai2 ckp untunglahhh * . Dan sebenarnya , aku takde pon time rehearsel bagai tuh sume , budak2 ni yang cerita :) pegi lawan nasyid dekat smk malim , dapat number 4. Kire ok lettuw ~hehe . Sesampai aku kat std , dlm tengahari camtuh , dgn pakai tudung hijau berbaju kurung , amat memalukan . Mane taknye , orang pandang jee .. HAHA xD  then otw nak tukar baju , terserempak dgn abang bendera dkt jalan nak pergi toilet . Done salin baju , cari member and duduk dgn dorg , jadi penyokong dekat seat jelahh , sambil tgk atlet berkejar kejaran . And bermulelah kejohanan yang dirasmikan oleh sapentah -,- Perbarisan pun masuk , abang ajim bomba conduct seluruhnye , abang amirhakim leadernye , dan ade 4org pemegang bendera yg mengiringi terdiri oleh atlet sekolah , abang syeddin , abang faezuwan , abang amar dan abang ali #abang ? pelik kejap -,- HAHA , ok continued .. Dan masuklah rumah persone perdana satria putra wira waja  kadet bomba polis dan yang sewaktuh dgnnye :) selesai sudah acara perbarisan , acara berlari berkejaran bermula . Time tu , tkberape nak tgk sgt ,dpt tgk pun yang mule2 jee . Sbb jalan2 dgn MFA ,#gedik je akuu . Haha kat blkg tuh dgar lah jugak bunyi pistol tembak2 #bdk nak lari lettuw . And the ending , cikgu panggil semue pljr for beratur sbb pengumuman utk penyampaian hadiah and etc. Olahragawan dipegang oleh Abg Zulhelmi dan olahrgawati pulak , ofekos Kak Ummu Salmy Ahmad#sapo lagi ~hahaha Dan rumah Satria *hijau* menjadi juara keseluruhan :)rumah aku tu weyy ! Hahaha *bangge* tengah gosip2 kt blkg ,tetibe name aku kene panggil . Haha ingatkan dpt anugerah ke hapee -,- rupenye mnang cabutan bertuah . Wakakakaka ! mengigil wey naik atas tuh :D hehe tetibe pulok jadi budak bertuah , selalunye malang . Hahaha :D then selesai majlis , semue pelajar kene beratur dekatt luar tunggu bas datang . Dan sudah semestinye , pljar asrama paling lmbt kan ^^ sampai asrama pun dalam pukul 9 lebih cenggitu , terus mkn mlm  . Kat dewan makan , aku jd bahan bebudak ni sbb cabutan TERbertuah tuh . Haihhh , btw harituh mmg best ! dpt lepak dgn kwn2 , dpt jmpe adik , mmg bestlahh ! Ni first time sekolah buat dekat stadium , setelah beberape tahun takbuat. Hope nextyear dekatt stadium lagi . Hehe BYE :*

Labels: ,