Disclaimer



Welcome to my world. Enjoy it. Do not be a Copydog. If you're a good person. Thankyou

Diary
Myself
Love Them



Credits

Template is made by PiKevin.
The basscode is taking from Ainabillah Shafie. Thanks to We ♥ It for the amazing picture. And also a big applause to Rainboee for his beautiful colour code.


All rights reserved ® NARIMAH


the day *episode pertama :)
Saturday, 23 June 2012 , 21:49 , 0 Comment[s]
assalamualaikum . hai eberybadyss :) akhirnye dpt jugak updte belogg ni . due minggu blog ni senyap , kesian kau blog . hehek em btw , selame due minggu ni mcm dugaan dtg, takpe still dpt bertahan :)

first story la kan , lastweek abang adi datang melawat aku kat asrama . hehe sukanyaaa . lame giler kot takjumpee die , since die masuk teknik dulu :( kesian aku ... hehe then die ajak makan same-same . so tempat utk makan yg dipilih adalah kantin sekolah . hahaha mne lagi kan -,- mula-mula mase nak makan tuh , muka diee malu giler kot , rase mcm nak sepak jeee . hahahaha myb sebab aku bwk member teman ramai sgt kot , pdhal die sorang diri jee .kesian kau bang -,- hehe btw , dah habis ceritee2 dgn die , die kate nak balik , sebab isteri dah tunggu kat rumah . haha bangang je kau ! tapi memang die dah ade geypren , cantik ;) hihi kalah neklopaa . please jgn fikir lain k -.- and to adi akif , thanks haritu datang . haha


second story  , dpt cerita dr someone mengatakan die dah berpunyee :) Alhamdullilah , hanye mampu mendoakan kebahagiaan orang lain :') wish you happy k ? </3 fullstop.

Labels: ,